به گزارش ميراث‌آريا( CHTN)، \"علي احمد هاشمي\" با اشاره به منحصر به‌فرد بودن هريک از رشته‌هاي صنايع‌دستي، گفت: ازآنجا که صنايع‌دستي ريشه در اصالت هر جامعه دارد، با هيچ مکانيزمي قابل محوشدن نيست.

وي ضمن توضيح اين مطلب که معرفي صنايع‌دستي به جوامع، از وظايف گردشگري است، افزود: صنايع‌دستي جزء معدود رشته‌هايي است که ابزار و مواد اوليه بسيار اندکي نياز دارد.

\"هاشمي\" به‌کارگيري از دست را از عواملي دانست که موجب گرايش مردم به اين صنعت مي‌شود و ادامه داد: خريدار توليدات صنايع‌دستي به دليل برقراري ارتباط با روحيه سازنده آن که از دستانش براي خلق محصول استفاده کرده، روح محصول توليدي را درک مي‌کند.

اين مقام مسئول از خلاقيت و پرورش فکر هنرمندان به عنوان ضرورت ارتقاي کيفي صنايع‌دستي يادکرد و گفت: فعاليت‌هاي تجاري و بازرگاني که از سال گذشته در مرز مهران استان ايلام آغاز شده‌، يکي ديگر از اقداماتي است که مي‌تواند در معرفي و فروش توليدات صنايع‌دستي نقش مثبتي را ايفا کند.

وي همچنين به توجه استانداري نسبت به بحث خوداشتغالي هنرمندان ايلامي اشاره کرد و در ادامه افزود: امسال نيز اين اعتبار در قالب تعاوني‌هاي توليدي محفوظ است.

M/S/111


انتهای پیام/

کد خبر 1386033138